Kulaksız Mahallesi Kulaksız Caddesi 44 numarada yaşayanoto tamircisi Celal Demir ve evlenmek üzere olduğu Dilek Duyuş, 4 kişinin eve gelmesi ile birlikte kendilerini bir kavganın içinde buldu. Ellerinde sopalarla Celal Demir ve Dilek Duyuş’a saldıran zanlılar daha sonra Dilek Duyuş’u bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından Dilek Duyuş(37), olay yerinde hayatını kaybetti. Celal Demir ise olay yerine gelen polis tarafından alınarak önce hastaneye sonra da polis merkezine götürüldü.Olayı gerçekleştirdikleri tesbit edilen, Hakkı Mutal, Ayten Mutal, Yılmaz Mutal ve Orhan Yıldız, polis tarafından kıskıvrak gözaltına alındı.

Öte yandan olaya karışan Ayten Mutal’ın Celal Demir’in daha önce boşandığı eşi olduğu ve yanındakilerin ise yakınları olduğu tesbit edildi. Ayrıca Hakkı Mutal’ın ise olay sırasında Dilek Duyuş’u bıçaklayan kişi olduğu öğrenildi.Olayı gören Resül Sivritepe, “Biz kavga sesi üzerine olay yerine geldik. Şahıslardan biri ‘Namusumu temizledim’ diye bağırarak olay yerinden ayrıldı. İçeriye girdiğimizde şahıs ölmüştü” dedi.

Yaşanan saldırının hemen ardından ola yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinden ayrılırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri, uzun süre inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Dilek Duyuş’un cenazesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.