Samsun'da bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralanıp hastaneye kaldırılırken, kalbi ve solunumu duran 18 yaşındaki genç, müdahaleyle hayata döndürüldü.

Olay, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi Kuyu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki Serkan Kılıçoğlu, evinde yemek yedikten sonra hava almak için dışarı çıktı. 19 yaşındaki Yusuf Z.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan Serkan Kılıçoğlu, göbeğinin üstünden 1, kalçasından ise 2 bıçak yarası alarak ağır yaralandı. Otomobille Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Kılıçoğlu'nun solunumu ve kalbi durdu. Acil serviste müdahaleyle hayata döndürülen Serkan Kılıçoğlu, ameliyata alındı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Serkan Kılıçoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Yusuf Z. ise olaydan sonra İlyasköy Polis Merkezi’ne giderek polise teslim oldu. Yusuf Z., Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.