Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak bir fabrikanın duvarına çarpması sonucunda meydana gelen kazada 33 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 05.20 sıralarında Balıkesir Ayvalık'tan Ankara'ya gitmekte olan Cihan G. (29) idaresindeki 34 AAN 15 plakalı yolcu otobüsü, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjden karşı şeride geçerek tekstil fabrikasının duvarına çarptı. Çarpma etkisiyle su kanalında asılı kalan otobüste, yolcu olarak bulunan 30 kişi ile 2 şoför ve 1 muavin yaralandı. Yaralılar, çevre il ve ilçelerden olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından durumları ağır olan 10 yaralı ise, Bilecik Devlet Hastanesi ile Eskişehir'de bulunan Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Sürücü Cihan G.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla alakalı soruşturma sürüyor.