Pendik Yenişehir Millet Caddesi Yeni Petekçiler sitesi D Blok Kat 1'deki olay saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Sezer Yılmaz (26) ile 4 yıl önce Çanakkale'den kaçırıp evlendiği Beyza Yılmaz (19) arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. Genç çiftin, bir süre önce boşanmak istedikleri fakat 2 kız çocukları olduğu için boşanmaktan vazgeçtikleri biliniyordu.

2 MERMİ KALBİNE 1 MERMİ KAFASINA

İşten ayrıldığı için dün sinirli bir şekilde eve gelen Sezer Yılmaz, iddiaya göre eşinin Facebook adlı sosyal paylaşım sitesinde hesap açtığını öğrendi. Eşiyle bu yüzden tartıştığı öne sürülen kızgın koca evde bulundurduğu ruhsatsız silahla eşi Beyza Yılmaz'a ateş etti. İki mermi kalbine, bir mermi de kafasına isabet eden genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan komşular hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, evden çımaya çalışan Sezer Yılmaz'ı gözaltına aldı. Polis ekipleri eve girdiğinde ise Beyza Yılmaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Genç kadının 1 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğu da yanı başındaydı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrası Beyza Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

"EŞİNİN İŞTEN AYRILDIĞINI SÖYLEDİ"

Sezer Yılmaz'ın eşini vurduktan sonra Çanakkale'de bulunan babası Ahmet Yılmaz'ı arayarak durumu anlattığı öğrenildi. Ahmet Yılmaz da genç kadının babası Süleyman Topçu yanına alarak olayın yaşandığı mahalleye geldi. İki baba cesetle karşılaşınca gözyaşlarına boğuldu. Beyza Yılmaz'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından Pendik Devlet Hastane morguna kaldırıldı.

Genç kadının babası Süleyman Topçu, "Dün kızım beni aradı. Eşinin işten ayrıldığını söyledi. Kızımın kocası ufacık çocukları bile dövüyordu. Kızımı kaçırarak almıştı. Evlenmesi için kızımım yaşını büyütmüştük" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Geride kalan iki küçük çocuk şimdilik akrabalara emanet edilirken polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.