Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 4 çocuk annesi genç kadından 18 gündür haber alınamıyor. Kayıp kadının kocası, eşinin hayatından endişe ettiklerini belirterek, yetkililerden bulunması için çağrıda bulundu.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden 4 çocuk annesi Müstesna A. (23), 9 Nisan 2014 tarihinde öğlen saatlerinde eve gelen eşi Hadis A.’ya yemek hazırladıktan sonra eşinin evden ayrılmasını bekledi. Müstesna A, eşi Hadis A.’nın yemek yedikten sonra evden ayrılmasıyla birlikte 4 çocuğunu evde bırakarak komşulara 'Hastaneye gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Bu tarihten sonra eşinden bir daha haber alamadıklarını belirten Hadis A., “Ben öğle yemeği için eve gittim, yemek yedikten sonra evden ayrıldım akşam eve geldiğimde çocuklarım ağlıyordu ve eşim evde yoktu. O günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz” dedi. Yaklaşık 18 gündür kayıp olan eşinin hayatından endişe ettiklerini dile getiren Hadis A., “Eşimi çok seviyorum ve aramızda herhangi bir tartışma yaşanmadı. Hayatından endişe ediyoruz, polis ve savcılığa da müracaatta bulunduk. Fakat herhangi bir netice alamadık. Devletin yetkili kurumlarına sesleniyorum ne olur eşimi bulun” diye konuştu.

Öte yandan, 18 gündür kendisinden haber alınamayan Müstesna A.’nın bulunması için polisin soruşturmayı derinleştirdiği ve ilçede bulunan mobese kameralarının incelendiği öğrenildi.