Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde geçtiğimiz günlerde silahlı 5 kişi tarafından evi basılarak kaçırılmak istenen ve çıkan olaylarda babası aldığı silah darbesiyle ağır yaralanan Nurcan Gülseven, yaşadığı mağduriyetten kurtulmak istediğini söyledi.

İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan Nurcan Gülseven, yaşadıkları talihsiz olayın Bismil halkı tarafından da büyük tepkiyle karşılandığını dile getirdi. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini belirten Gülseven, "Bundan 7 ay öncesinde de yol ortasında arabaya bindirilerek kaçırıldım. Onların elinden zorla kurtuldum. Ve o zamandan şimdiye hep korkuyla yaşadık. Sürekli şantaj ve tehditlerle bize gözdağı vermeye çalıştılar. Böyle bir çağda bu yaşananları kafam almıyor. Emniyete, kaymakamlığa haber edip yardım istedim. Fakat benim çığlığımı kimse duymadı. Bundan birkaç gün önce 5 kişi silahlı olarak tekrar bizim eve geldi. Banyo demirlerini söküp içeri girmişler ve beni bayıltıp bahçeye kadar çıkarmışlar, ondan sonrasını hatırlamıyorum. Sesler üzerine uyanan babam onlara karşılık vermiş ve yaşanan kavgada babam karnından vurularak ağır yaralandı. Şu an yoğun bakımda ve uyutuluyor. Benim de vücudumda darp izleri var. Evimiz basıldı. Can güvenliğimiz bulunmuyor. Tüm yetkililerden özellikle de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı'ndan yardım istiyorum. Suçluların bir an önce bulunup yargılanmasını istiyorum'' dedi.

Öte yandan, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Şimdiye kadar olayla ilgili 3 kişinin yakalandığı, diğer 2 kişinin ise arandığı belirtildi.