Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir çiftlikte çıkan gelen yangın, mutfak tüplerinin bulunduğu depoya sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Bolvadin ilçesine bağlı Üçhöyük mevkiinde, iş adamı Yusuf Kayabaşı'na ait çiftlikte henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, olay yerine gelen Bolvadin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık yarım saatte kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına 5 itfaiye aracının yanı sıra Bolvadin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de iş makineleri ile müdahale etti. İtfaiye erleri yangına müdahale ettiği sırada çiftlik ve belediye görevlileri de samanlığın yanında bulunan ve içerisinde piknik ve mutfak tüplerinin bulunduğu depoyu boşaltmaya çalıştılar.

Yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceleyen Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, "Allah korudu yangında herhangi bir yaralı ve can kaybının olmayışı sevindirici. İtfaiyemizin yangına zamanın da müdahale etmesi büyük bir faciaya önledi. Yangın tüplerin bulunduğu depoya sıçrasaydı tablo daha farklı olabilirdi. Herkese geçmiş olsun diliyorum. Allah bir daha böyle yangınlar göstermesin" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.