Sultanbeyli de eşinden boşanan şahıs, eski eşinin ailesinin hayatını cehenneme çevirdi.
Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi’nde ikamet eden Batumak ailesinin hayatları, kızları S. Batumak’ın eşinden boşanması ile adeta kabusa döndü. Boşanmayı sindiremeyen eski eş Mehmet E. iddiaya göre aileyi sürekli rahatsız etmeye başladı. Önce eski eşi S. Batumak ile görüşmek isteyen Mehmet E. olumsuz yanıt alınca ailenin oğlundan birini silahla vurdu, diğer oğlunu ise döverek hastanelik etti. Hızını alamayan kızgın eş, son olarak geçtiğimiz günlerde ailenin evine molotof kokteyli atarak yakmak istedi. Yaşanan kundaklama girişimi ardından eve gelen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
S. Batumak’ın babası Ramazan Batumak, evde can güvenliklerinin olmadığını belirterek, "Artık bıktık. Kızım boşandığından beri can güvenliğimiz yok. Önce oğlumun birini vurarak hastanelik etti. Oğlum bir yıl hastanede yattı. İkinci oğlumu da döverek yaraladı. En son gelişinde kızımı istedi yerini bilmediğimizi söylediğimizde ise ’sizin kökünüzü soyunuzu kurutacağım’ diyerek ayrıldı. Gece sabaha karşı da evin önüne gelerek biz ailece uyurken evimize molotof kokteyli atarak yakmak istedi. Ben yetkililerden bir yardım bekliyorum. Bu adam dışarıda olduğu sürece can güvenliğimiz yok" dedi.

KUNDAKLAMA GİRİŞİMİ KAMERADA
İlginç kundaklama girişimi güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntülerde Mehmet E. bir arkadaşı ile birlikte sokakta yürüyor. Önce çevreyi kontrol eden zanlı, ardından yaktığı molotof kokteylini eve atarak kaçıyor.
(İHA)