Tuzla'da boşandığı eşinin kardeşi tarafından vurulan bir kişi, yaralı halde otomobille kaçarken direksiyon başında hayatını kaybetti.

Olay, saat 12.00 sıralarında Tuzla Yayla Mahallesi Şinasi Dural Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Boyraz işleri için arkadaşının aracını aldı. İşerini bitiren Boyraz, Şinasi Dural Caddesi 29 numarada oturan boşandığı eşi Özlem Ç.'nin evine gitti. Bu sırada evde bulunan Özlem Ç.’nin kardeşi ve Hüseyin Boyraz arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu evden ayrılan Boyraz, cadde üzerinde eski eşinin kardeşi Derviş Ç. tarafından vuruldu. Yaralanan Hüseyin Boyraz 41 UU 719 plakalı otomobile binerek kaçmaya çalıştı. Boyraz’ın kullandığı araç yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra park halindeki başka bir otomobile çarparak durdu. Olayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Boyraz'ın direksiyon başında hayatını kaybettiği tespit edildi. Caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapatan polis ekipleri, otomobilin camlarını da naylonla kapatarak cesedin görünmesi engellenmeye çalıştı. Olay yerine gelen Hüseyin Boyraz'ın ağabeyi ise cesedi görmek istedi. Polisler ağabeyi teskin etmeye çalışırken kısa süreli cesedi görmesine izin verdi. Olay yerine gelen savcıya bilgi verildikten sonra cesedin bulunduğu araç, çekiciye yüklenerek Emniyet Müdürlüğü binasına götürülerek inceleme yapıldı. Hüseyin Boyraz'ın eski eşinin bilgisine başvuran polis, olayın gerçekleştiği binanın bahçesinde boş kovan aradı. Boyraz'ı tanıyan bir kadın ise gözyaşları içinde, “Hüseyin bizim sitenin elektrik işlerini yapardı, çok iyi ve yardımsever birisiydi” dedi.

Hüseyin Boyraz'a arabasını veren arkadaşı ise "Herkes severdi kendi halinde bir insandı. Benden iş başvurusuna gitmek için arabayı aldı" diye konuştu. Polis ekipleri olayın ardından kaçan Derviş Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattı.