Sanal bir ağ oluşturan ve siteye girişi sağlayan bu yazılımların daha farklı özellikleri de söz konusu. Bunların neler olduğunu bilmek ve en iyi VPN programını seçerek indirebilmek için VPN uzmanı sayfası üzerinden hizmet almanız çok kolay.

VPN Uzmanı Hizmetleri Neler?

Kendisine ait olan özel bir sayfa üzerinden hizmet veren dikkat çekici ve tatmin edici birçok farklı hizmeti var. Bunlar şöyledir;

  • Piyasada çok farklı markaların sunmuş olduğu VPN hizmeti var. Bunların tümü için güvenilir ya da çok iyi tanımlamasını kullanmak mümkün değil. Bu noktada VPN uzmanı sayfası karşımıza çıkıyor. Çünkü piyasadaki VPN programlarının çok ayrıntılı bir biçimde analiz edildiğini görüyoruz. Bunun yapılması sırasında göz önünde bulundurulan parametreler ise yayın izleme, gizlilik, hızdır. Bu sayede olumsuz nota sahip olan VPN'ler ortaya çıkıyor.

  • Firma gerçekleştirilmiş olan bu testlerin ardından bir sınıflandırma yapıyor. Buna göre VPN programlarına yıldız veriliyor. 5 tane yıldız almış olan yazılımın sorunsuz olduğunu anlıyoruz.

  • Sitede aynı zamanda bu programların ayrıntılı bir biçimde tanımlanmış birden çok özelliği de söz konusu. İp ve sunucu sayılarına ek olarak, ücretli olan bu yazılımların ne kadarlık bir ücret karşılığında edinileceğini de görebilirsiniz.

  • Sayfada yer alan karşılaştırma alanı ise VPN kullanacak ve henüz seçim yapmamış olan kişiler için büyük avantaj demek. Site size bu bilgileri sağlıyor. 

  • Son olarak yine ilgili alan üzerinden her türlü VPN'yi indirmek çok kolaydır. Bunun için özel bir bağlantı söz konusu. Tek tıklama ile yazılımın edinimi son derece basittir.

VPN Nasıl Özelliklere Sahip Olmalı?

İyi bir VPN kişi ya da firma güvenliğini başarılı şekilde sağlar. Farklı siteler ve özellikle değişik sistemler üzerinden oluşturulmuş olan platformlarla uyum gösterir. Her ne olursa olsun sitelere konulmuş olan engeli ortadan kaldırır. Sansürsüz bir erişim fırsatını sunar. Bunun yanı sıra hızlı olması aranan bir özelliktir.

VPN Ne İşe Yarar?

  • Birçok ülkede internet üzerinden çeşitli sayfalara erişim sağlayan kişilerin yapmış oldukları tüm işlemler takibe alınır. Bundan dolayı çok rahat bir biçimde hareket edebilme söz konusu olmaz. En iyi VPN servisi sayesinde buna bir son vermek mümkündür. Gerek verilerin okunamaması gerekse trafiklerin kısıtlanması avantaj anlamına gelir.

  • Sitelere getirilmiş olan erişim yasakları oldukça can sıkıcı bir durumdur. Bunun aşmanın tek yolu ise VPN kullanımdır. Çünkü bu şekilde, kullanılmış olan IP değiştirilmiş olur. Böylelikle farklı bir ülke üzerinden siteye giriyormuş gibi o sayfada rahatlıkla online olabilirsiniz.

  • Servis engeli koyulmuş olan sosyal medya sayfalarına bu sayede erişim mümkündür. Üstelik çok hızlı bir biçimde işlemler tamamlanır.

  • En iyi VPN servisi aynı zamanda tüm işletişimin şifrelenmesini sağlar. Buna hem banka bilgileri hem de resim ve parolalar dahildir. Başka kişilerin bunlara ulaşabilmesi söz konusu değildir.

  • İçerik izleme hususunda ortaya çıkan sınırlamaları kaldırabilirsiniz.

VPN Türleri Neler?

Birden çok VPN türü söz konusu. Bilgisayarlar için tasarlanmış olan yazılımların listesini bu sayfa üzerinden hemen görebilirsiniz. Hem tabletlerde hem de akıllı cep telefonlarında kullanılan iki değişik işletim sistemi söz konusu. Bunlardan birisi Android iken diğeri ise IOS'tur. İşte bunlara özel VPN yazılımları mevcut. Aynı zamanda Windows servis sağlayıcıları ve son olarak Macbook'a uygun olan başarılı VPN programlarını görüntülemek mümkündür. VPN uzmanı sayfasından hiçbir ücret ödemeden bunu en kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.