Çalışmak için Diyarbakır’dan Antalya’nın Kumluca ilçesine gelen ancak iş bulamayan genç bunalıma girerek, satırla 6 aylık hamile eşini rehin aldı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kumluca Adliyesi’ne gelen Cüneyt A., kendisi hakkında açılan dava hakkında bilgi almak istedi. Kendisinin daha önce karıştığı bir olayda görev başındaki polis memuruna mukavemet ve küfürlü söz ile hakaret suçlarından dava açıldığını öğrenen A., suçlu olmadığını, hiç kimsenin kendisini dinlemediği ileri sürerek eline aldığı satırla 6 aylık hamile eşi Mehtap A.’yı rehin aldı.

EKMEK PARASI KAZANMAK İÇİN

Diyarbakır’dan çalışmak için Kumluca’ya geldiğini söyleyen Cüneyt A., sabıka kaydı olduğu için işe alınmadığını söyleyerek, “Ben sadece doğacak çocuğuma helal para kazanarak bakmak istiyorum. Beni kimse dinlemek istemiyor. Benim amacım şov yapmak değil sadece sesimi duyurmak. Adalet istiyorum”diye bağırdı..

Polislerin ikna çabaları sonunda Cüneyt A. önce Kumluyca Devlet Hastanesi’ne ardından da ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.