BURDUR (İHA) – Burdur’da boşandığı eşi ile çocukların velayeti yüzünden tartışan ve eşini, baldızını ve kavgayı ayırmak isteyen babasını pompalı tüfekle öldüren şahsın açtığı ateş sırasında olay yerinden geçerken yaralanan 26 yaşındaki veteriner, durumunun ağırlaşması üzerine hava ambulansı ile Antalya Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, boşandığı eşi ile çocukların velayeti yüzünden tartışan ve eşini, baldızını ve kavgayı ayırmak isteyen babasını pompalı tüfekle öldüren şahsın açtığı ateş sırasında olay yerinden geçerken sol böbreğinden yaralanan Veteriner Hekim Tanrıöver (26), Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Ameliyata alınan Tanrıöver’in parçalanmış böbreği ameliyatta alındı. Kurşunun zincir kemiğinde olması sebebiyle felç kalma riski taşıyan Gökhan Tanrıöver yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda kanaması durmayan genç için hava ambulansı istendi. Gökhan Tanrıöver, hava ambulansı ile Antalya Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Eşi Gamze Kaya (24), baldızı Dudu Erez (42) ile iki çocuğunun velayeti yüzünden tartışmaya başlayan Hasan Küçük (35), tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine pompalı tüfekle önce eşini, sonra baldızını öldürmüştü. Hasan Küçük, araya girmek isteyen öz babası 73 yaşındaki Mustafa Küçük’ü de pompalı tüfekle öldürdükten sonra tüfeği kalbine dayayarak ateş etmişti. Tesadüfen olay yerinden geçen ve 15 AE 929 plakalı aracıyla Ağlasun ilçesinden Burdur’a giden veteriner 26 yaşındaki Gökhan Tanrıöver, bir kurşunun camı delerek sol böbreğine isabet etmesi sonucu yaralanmıştı.