Bodrum’dan Isparta’ya gitmekte olan bir midibüsün Burdur’a bağlı Yeşilova-Denizli karayolunda devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum’dan Isparta’ya gitmekte olan Hüseyin U. yönetimindeki 48 YJ 200 plakalı midibüs, Yeşilova-Denizli Karayolu Akçeşme mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Kübra Şimşek, Aşikar Bingöl ve Uğur Bingöl'ün cenazeleri Yeşilova Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Burdur ve Yeşilova Devlet Hastanelerine kaldırılan 14 yaralı, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaralı ve Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 1 yaralı tedavi altına alındı.

VALİ YILMAZ YARALILARLA GÖRÜŞTÜ

Kazayı duyan Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Burdur Devlet Hastanesi’ne gelerek Hastane Yöneticisi Dr. Uğur Altınışık’tan bilgi aldıktan sonra yaralılarla görüştü.

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Sırrı Şenbayram’ın kazanın ardından olay yerine gittiğini belirten Vali Yılmaz, "Yaralılarımızdan 4 tanesi buraya geldi. 1 yaralımızın durumu ağır. 1 tanesi Denizli Devlet Hastanesi’ne gitti, durumu ağır. 1 yaralı Acıpayam Devlet Hastanesi’ne gitti. O yaralımızın fazla bir sıkıntısı yok. Diğerlerine Yeşilova Devlet Hastanesi'nde müdahale ediliyor. Sağlık Müdürümüz olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerinde kaza anında vefat eden 3 vatandaşımız var. Buraya gelen vatandaşlarımızla ilgili de arkadaşlar gerekli müdahaleleri yapıyorlar" diye konuştu.