24 Eylül 2018'de yayına giren ve NBC'de görücüye çıkan Manifest dizisi doğaüstü-dram kategorisinde çok ilginç bir dizi filmdir. Jeff Rake tarafından beyaz perdeye kazandırılan dizi film 3 sezonda 42 bölüm çekilmiş ve yayınlanmıştır. Çok ilginç senaryoları ile insanları çık etkileyen dizi arıyorsan Manifest izle..

Gizem, fantastik, bilimkurgu ve drama bir arada işlenen film özellikle alışılmışın daha ötesinde film arayanlar için çok iyi bir tercih olabilir. Yabancı dizi seven ve sıra dışı konulara ilgi duyanlar için tavsiye edilecek güzel bir film seçeneği karşınızda. Amerikan dizilerinde son dönemde daha yaratıcı senaryolar işleniyor. 42 bölümün tamamında sizi etkileyip peşinden sürükleyecek konular bulunmaktadır.

Manifest Konusu

5 yıl önce gizemli bir şekilde kaybolan uçağın yeniden ortaya çıkması işlenen filmde uçakta bulunan yolcular ve yaşadıkları maceralar konu alınmıştır. Her bölümünde sırlar ve gizem dolu bir macera işlenmiştir. Uçakta bulunan ilginç karakterler ve bu karakterlerin yaşantısına odaklanmış bir film karşınıza çıkıyor.

Alışıldık kalıpların dışına çıkmak isteyenler için merak uyandıran bir film sıkılmadan isleyeceğiniz maceralarla karşınıza geliyor. Uçağın kayboluş gizemi ve daha sonra uçağın ortaya çıkışı ile çok sürükleyici senaryo sizi bekliyor. Bu gizemi çözmek için Manifest izle.

Manifest Oyuncular

Dizi çekimi ve görsel efekt kalitesi dikkat çekiyor. Buna ilave olarak oyuncu kadrosu ile çok iddialı bir dizi film karşınıza geliyor. Filmde rol alan oyuncular; Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J. R. Ramirez, Athena Karkanis, Jack Messina, Luna Blaise, Parveen Kaur, Holly Taylor ve Matt Long şeklinde karşınıza çıkıyor. İşlediği konu ve filmde yer alan kaliteli oyuncu listesi bu filmi daha ilgi çekici hale geliyor.

Manifest Türkçe Dublaj Dizi İzle

Filmi izleyip daha iyi anlamak için Manifest Türkçe dublaj dizi izle. Konusu ilginç olan filmin tek bir karesini bile kaçırmak istemezsiniz orjinale yakın Türkçe dublaj avantajı filme odaklanmayı kolaylaştırıyor. Alt yazı veya orijinal dil seçenekleri mevcut olan filmde sahneleri kaçırmadan izlemek önemli bu sebeple Türkçe dublaj seçeneği daha isabetli bir karar olacaktır.