Siirt’ten Kuşadası’na inşaatta çalışmaya giden 4’ü kardeş 5 kişi Denizli’de kaza geçirdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Denizli-İzmir çevre yolu Salihağa Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Siirt’ten inşaatta çalışmak için Orhan Asma'nın kullandığı 22 FF 437 plakalı araç ile Kuşadası'na giden 4’ü kardeş 5 kişi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza geçirdi. İzmir istikametine doğru giderken yoldan çıkan araç önce orta refüje çarparak defalarca takla attı. Kazada araçta bulunan ve kardeş oldukları öğrenilen Orhan Asma (30), Hüsamettin Asma (41) Okan Asma (19) ve Muhammer Efe (28) ağır yaralandılar. Takla atan araçtan fırlayan Kayhan Asma (19) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri kazanın olduğu bölgeyi trafiğe kapatarak tek şeritten verdi. Kaza yerine gelen ambulans ekipleri olay yerindeki yaralılardan Hüsamettin Asma, Okan Asma ve arkadaşları olan Muhammer Efe’yi alarak Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı.

KARDEŞİNİN YANINDAN AYRILMADI

Sürücü Orhan Asma yaralı olduğu halde, kazada hayatını kaybeden kardeşi Kayhan Asma’nın yanından ayrılmayarak uzun süre gözyaşı döktü. Bu sırada acı haberi yakınlarına telefonla veren Orhan Asma, daha sonra polisler tarafından kendisine uzatılan alkolmetreyi üfledi.

EŞYALARI YOLA DAĞILDI

Kuşadası’na giderek inşatta çalışmak isteyen 4’ü kardeş 5 kişinin eşyaları da yola dağıldı. Televizyon, valiz, tencerenin de aralarında bulunduğu bir çok ev eşyası araçtan saçılırken, kazada hayatını kaybeden Kayhan Asma’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.