Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çarpışan minibüsle otomobilin arasında kalan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verirken, her iki araçta aralarında çocukların da bulunduğu 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şehit Mustafa Yağız Mahallesi Kadirli Andırın karayolunda meydana geldi. İddiaya göre Andırın istikametinden Kadirli şehir merkezi istikametine doğru seyir halinde bulunan 80 M 7012 plakalı şehir içi dolmuşu, tali yoldan ana yola çıkan Emrah Dursun idaresindeki motosiklete çarpmamak için direksiyon kırınca önce motosiklete, ardından da karşı yönden gelmekte olan 80 KY 609 plakalı otomobile çarptı. İki araç arasında kalan motosiklet sürücüsü Emrah Dursun, kaza yapan otomobilin altında feci şekilde can verdi. Motosiklet sürücüsünün cenazesi, kurtarıcı ile sıkıştığı otomobilin altından çıkarılarak Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada ayrıca her iki araçta bulunan Serhat Kayıklık, Musa Kayıklık, Burcu Söyler, Güray Dolgun, Necati Deniz Gök, Nesibe Gök, Efe Tabsız, Ayşenur Gök, Filiz Gök,Nisa Nur Altuğ, Kasım Uzdaş yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesi ve Özel 7 Mart Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası trafiğe kapanan Kadirli-Andırın karayolu, araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.