Sultangazi Belediyesi’nin verdiği ve Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun da davetli olduğu sokak iftarı programı öncesinde talihsiz bir kaza yaşandı. Kötü görüntü oluşturduğu için temizleme talimatı verilen boş binada çalışan işçi yüksekten düşerek ağır yaralandı. Yaralı işçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Sultangazi Belediyesi’nin sokak iftarına katıldı. İftar öncesinde boş binayı temizlemek üzere görevlendiren bir işçi ise çalıştığı esnada yüksekten düşünce ağır yaralandı. Yaralı işçiye ilk müdahaleyi iftara katılan çevredeki vatandaşlar yaptı. Ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı işçiyi hastaneye götürdü. Yaşanan bu olay iftar öncesinde şok etkisine neden oldu.
Olayın ardından sokağa gelen İhsanoğlu burada vatandaşları selamladı. Daha sonra vatandaşlarla beraber iftarını açan İhsanoğlu, daveti veren yetkililere teşekkür ederek halkı selamladı. İftarın ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden İhsanoğlu, daha sonra buradan ayrıldı.
(İHAn