Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, boks makinesi yüzünden çay bahçesini basan 5 kişi, iş yeri sahibi ve park çalışanlarına saldırarak yaraladı. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, gece saat 01.30’da Şehitlik Abidesi Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, gece yarısı parka gelen alkollü bir şahıs boks makinesine vurup eğlenmek istedi. Bir müddet sonra geç olması nedeniyle fişi çeken iş yeri sahibine kızan şahıs, parktan tehditler savurarak uzaklaştı.

Alkol şişesini başında kırdı
Parka geri dönen alkollü şahıs ve beraberindeki 4 kişi, iş yeri sahibini dövmeye kalkıştı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine saldırganlardan biri, bira şişesini park çalışanının başında kırdı. Yumruk ve sandalyelerin havada uçuştuğu saldırıda, iş yeri sahibi Mehmet Avlaç’ın babası Ali Avlaç ve kardeşi Mert Avlaç aldığı darbeler sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Polisin üzerine yürüdüler
İhbar üzerine olay yerine gelen Yiğit Polis Merkez Amirliği ekipleri, kavgayı ayırmakta zorlandı. Polisin de üzerine yürüyen saldırganlar, asayiş ekiplerinin gelmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)