İzmir'in Bayraklı ilçesi Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın, dün gece saatlerinde evinin önünde park halindeki makam aracına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Altınyol 1606 Sokakta meydana geldi. CHP’li Belediye Başkanı Karabağ'ın evinin önünde bulunan 35 HK 496 plakalı makam aracına kimliği belirsiz kişilerce dört beş el ateş edildi. Sabah saatlerinde aracının başına giden Karabağ, kurşun deliklerini görünce polise haber verdi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı incelemede, dört mermi isabet ettiğini belirledi. Ateş eden kişi ya da kişilerin belirlenmesi için Karabağ'ın evindeki ve çevre işyerlerindeki güvenlik kameraları ve mobese kameralarının görüntüleri incelemeye alındı.

CHP’li Belediye Başkanı Karabağ, "Ben ateş edildiğini duyduğumda evdeydim. Evdeki kamera görüntülerini emniyet inceliyor. Saldırıya yönelik muhtemel insanların isimlerini de emniyete verdik" dedi. Herhangi bir tehdit almadığını ancak yanında çalışanların bu sabah tehdit edildiğini, bu konuyla ilgili polise bilgi verdiklerini belirten Başkan Karabağ, tehditlerden birinin kendi arsalarına özel kurbanlık yerleri açmak isteyenler tarafından yapıldığını ifade etti.