Adana'da 1 kişi, pastanenin camını kırıp 6 paket çikolata çaldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer Kavran'ın (33) sahibi olduğu pastaneye gelen 1 kişi, camı kırıp içeri girdi. Hırsız bir süre içeride dolaştıktan sonra, dolabı açıp 5 paket çikolata çıkardı. Çikolatalardan birini de açan hırsız, kontrol yaptıktan sonra açtığı paketi bırakıp diğer paketleri alarak başka bir dolaba gitti. Ancak burada çikolata bulamayan şahıs, paketleri alarak pastaneden ayrılmak istedi. Bir süre sonra tekrar gelen şahıs, dolaptan 2 paket daha çikolata alarak pastaneden ayrıldı. Hırsız, çikolataların yanı sıra, masanın üzerindeki bilgisayarı da alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sabah iş yerine gelen Ömer Kavran, camın kırık olduğun gördü. İçeri girip baktığında hırsız girdiğini anlayınca, polisi aradı. Polis olay yerini ve güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra hırsızın Bahri Y. (22) olduğunu belirledi. Şüpheli, evine yapılan baskında yakalandı.

Zanlının ifadesinde, pastaneye girip değerli eşya bulamayınca çikolataları çaldığını ve onları da sattığını söylediği öğrenildi. Emniyeteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.