Adana’da şarkıcı annesinin eski sevgilisini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 14 yaşındaki çocuk ile annesi, anneannesi ve kendilerini Ankara’ya götüren sürücünün cinayet sonrası görüntüleri ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Yenibaraj Mahallesi’nde 9 Kasım 2014 günü meydana gelen olayda evlerinde 8 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Bilal Ayyıldız’ı (23) öldürdüğü ileri sürülen şarkıcı Asuman K. ile annesi Makbule K. (60) Asuman K.’nin 14 yaşındaki oğlu S.A. ile bu kişileri otomobiliyle Ankara’ya götürerek yardım etmekle suçlanan sürücü Erdi Ö. olaydan sonra güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Şahısların saat 19.18’de otomobil ile evin önüne geldiği, anne ve anneannenin otomobilden inerek apartmana çıktığı, onlardan 1 dakika sonra ise S.A.’nın apartmana çıktığı görülüyor. S.A. çıktıktan 1 dakika sonra ise anne, anneanne ve S.A.’nın apartmandan koşarak indiği ve otomobile hızla binerek evin önünden uzaklaştığı görülüyor. Daha sonra ise apartmana mahalleli giriyor, Ayyıldız hastaneye götürülüyor.
Olaydan sonra 14 yaşındaki S.A. tutuklanırken anne, anneanne ile sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
(İHA)