Konya’da 4 yaşındaki çocuğun yaptığı gürültüden rahatsız olan komşu, üst kata çıkarak tartıştığı baba ile oğlunu vurdu. Baba olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi Karatay Sitesi A Blok’ta meydana geldi. İddiaya göre, 2. katta oturan 53 yaşındaki Ali Kemal K, üst kat komşusu Hüseyin Bağcı’nın (47) 4 yaşındaki çocuğu Muhammet Emin’in gürültüsünden rahatsız oldu. Üst kata çıkan Ali Kemal K, kapıyı açan anne Münvver Bağcı'ya küfür etti. Bunun üzerine Münevver Bağcı da dışarıda olan kocası Hüseyin ve 21 yaşındaki oğlu Mithat Bağcı'yı çağırdı. Eve gelen baba ile oğlu, Ali Kemal K. ile tartışmaya başladı. Tartışma devam ederken silahını çeken Ali Kemal K, ilk önce apartman içinde Mithat Bağcı’yı vurarak yaraladı. Daha sonra Ali Kemal K, apartman dışına kadar kovaladığı Hüseyin Bağcı’ya da kurşun yağdırdı. Hüseyin Bağcı olay yerinde hayatını kaybederken, 21 yaşındaki oğlu ise yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri elinde silah bulunan şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına alındı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

BABASININ CESEDİNE PENCEREDEN BAKTI

Polisin olay yerinde inceleme yaptığı sırada babasının cansız bedenini gören ortanca oğlu Talip, sinir krizleri geçirerek cinayet zanlısının arabasına saldırdı. Ölen şahsın yakınları da cinayet zanlısının aracının lastiklerini bıçakla kesti. Bu sırada pencereye çıkan 4 yaşındaki Muhammet Emin, babasının öldüğünden habersiz yerde yatan cesede baktı. Yapılan incelemeler sırasında Bağcı’nın yakınları, cansız bedenine sarılarak gözyaşı döktü. Bağcı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.