Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te konakladığı otele saldırdıktan sonra dağlık araziye kaçan firari darbeci askerlerden biri, tatilci kılığında bir marketten alışveriş yaparken görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te konakladığı ve darbe askerlerin gelişinden 15 dakika ayrıldığı otele saldırıdan sonra İçmeler Mahallesi’nde ormanlık alana kaçan 21 darbeci askerin yakalanması için başlatılan geniş çaplı operasyonlar devam ediyor. Şu ana kadar 2 darbeci askerin yakalandığı operasyonlar kapsamında firari askerlerden birisine ait görüntüler ortaya çıktı.

10 KİLOMETRE UZAKTA ORTAYA ÇIKTI
Kimliğinin İsmail Yiğit olduğu belirtilen darbeci asker, askeri kamuflajlı olarak güvenlik kameralarına yansıdıkları İçmeler’in 10 kilometre uzağında bulunan Armutan Mahallesi’ndeki bir marketten alışveriş yaparken görüntülendi. Zincir markete tatilci gibi giren darbeci asker, tanınmamak için şort, atlet ve terlik giydi. Boynuna havlu sarararak rahat hareketler sergileyen asker, bisküvi ve içecek alarak marketten ayrıldı.
(İHA)