Artvin’in Borçka ilçesinde inşaat halindeki bir binanın çatısında çürük tahtaya basan müteahhit çatıdan düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Borçka ilçesinde yapımı süren meslek yüksek okulu inşaatının çatı örtüsünden sızan yağmur suları ile izole edilen bölümlerdeki çürükleri onarılması sırasında, kontrol yapmak için çatıya çıkan Aşkın Gökçe isimli müteahhit fark edemediği çürük izoleye basması sonucu, önce demirlere ve oradan da sert zemine düştü. Ağır yaralı olarak önce Borçka ve ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gökçe burada yapılan ilk müdahale sonrası Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne sevk edebildi. Burada vücudun çeşitli yerlerindeki kırıkları için tedavi altına alınan Aşkın Gökçe’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan Aşkın Gökçe’nin olaydan bir süre önce basın mensuplarına projeden kaynaklanan hatalı bölümlerin onarıldığını, çatı sızıntıları yüzünden iç çalışmaların aksadığını ve bu nedenle binanın iç kısmını ve çatıyı elden geçirdiklerini anlattığı öğrenildi.