Sürekli olarak bakım yapmak gereken bu sakinleştirici alanlarda, kaliteli malzeme kullanımına özen gösterilmelidir. Kaliteli malzemeleri uygun fiyata temin etmek isteyenlerin adresi olan E-Havuz Market, müşterilerine çok geniş bir alanda hizmet sağlamaktadır.

Hizmet Alanı

İster süs ister yüzme havuzu olsun, her havuz tipinin ihtiyaçlarını karşılamanıza yardımcı olacak sitede, gönlünüze ve cebinize göre ürün çeşidi bulabileceksiniz. 

Verdikleri hizmetler sayesinde tanınan ve sevilen işletme:

  • Kimyasallar, test malzemeleri,

  • Temizlik ve sarf malzemeleri,

  • Robotları, ısıtma sistemleri, pompaları ve filtreleri,

  • Aydınlatmalar, ızgara malzemeleri, merdivenler, su perdeleri,

  • Bahçe süs havuzu ürünleri, dozaj sistemleri, elektrik sistemleri alanında geniş hizmet sağlamaktadır.

Bahçelerinizde yer alan havuzlarınızı aydınlatmak için ihtiyaç duyduğunuz, havuz lambası ürünlerini, işletmeden sipariş verebilir, kısa sürede teslim alarak montajını gerçekleştirebilirsiniz. Ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlı olarak sizlere gönderiyorlar.

Yüzme Havuzları Ürünleri

Havuzlar, özellikle yaz aylarında, havuz aydınlatma lambaları aracılığıyla göz alıcı hale bürünürler. Sizler de işletmenizdeki, evinizdeki ya da sitenizdeki havuzların lambalarını değiştirmek isterseniz, işletmeyi tercih edebilirsiniz. Havuzların suyunun test edilmesi için gerekli olan ürün kitleri de sistem üzerinden satılmaktadır. Sağlıklı ve kaliteli yüzme keyfi yaşamak için havuzunuzun bakımlarını tam olarak yapmalısınız.

Süs Havuzu Aydınlatmaları

Küçük ve yüzülmeyen havuzlar da gece boyunca süs havuzu lambası aracılığıyla aydınlatılabilir. Havuzlarınızda kullanacağınız aydınlatmalarda, led, sıva üstü, halojen, trafolar, krom led ürünleri bulabileceksiniz. Suyun altında yanarken, sizlere de keyif veren bir görüntü sunacak özel ürünler, havuzlarda elektrik üretimi sağlamak ve kaçak yapmamak üzere geliştirilerek üretilmektedir.

Havuz Ekipmanları

Havuzların suyunun temizlenmesi için kenarlardan taşması ve motora gitmesi gerekir. Bu alanda çok önemli bir işlevi olan havuz ızgaraları, yapraklar ve büyük parçalı eşyaların motora gitmeden elenmesini sağlar. Motora giden yapraklar, uzun vadede çalışamaz hale gelmesine sebep olmaktadır. E-Havuz Market işletmesinden, havuz ızgaraları ve merdivenleri sipariş ederek, havuzunuzun eksiklerini giderebilir, yaza hazırlayabilirsiniz.