Bursa'nın İnegöl ilçesinde, arkadaşları ile birlikte serinlemek için girdiği derede boğulan Yunus Malay'ın okulunda hüzün hakim.

Alanyurt Fatih Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Yunus Malay, geçen cuma günü saat 14.00 sıralarında amcasının oğlu Ahmet Malay ve arkadaşları ile Kozluca köyü mevkiindeki dereye gitti. Yüzme bilmeyen Yunus Malay, arkadaşları ile birlikte dereye girdi. Akıntıyla sürüklenen öğrenci, arkadaşlarının gözü önünde boğuldu. Alanyurt Fatih İlk ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Kemal Deveci, Yunus Malay'ın sırasına karanfil bıraktı. Malay’ın arkadaşları ile öğretmenleri tarafından çok sevilen bir öğrenci olduğunu ifade eden 7/A sınıfı öğretmeni Beste Kutlu ise, "Arkadaşları tarafından çok sevilen ve şakacı bir çocuktu. Anne babasına ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.

Sınıftaki tahtaya 'Seni unutmayacağız' yazan arkadaşları göz yaşlarına hakim olamadı. Türkçe öğretmeni Onur Tepegöz ise, "Yunus, elim bir olay sonucunda aramızdan ayrıldı. Öğretmenleri ve arkadaşları tarafından çok sevilen bir öğrencimizdi. Bizlere şaka yapmayı çok severdi. En büyük şakasını da aramızdan ayrılarak hepimize yaptı. Geride kalanlara sabır ve en büyük acıyı yaşayan anne babasına ve ailesine başsağlığı diliyoruz" şeklinde konuştu.