Hatay'ın İskenderun ilçesinde, arkadaşlarıyla şakalaşırken dengesini kaybeden dershane öğrencisi, 5. kattan düşerek yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, Ulu Cami Caddesi üzerindeki bir dershanenin 5. katında meydana geldi. D.B. (16), üç kız arkadaşı ile birlikte şakalaşırken bir anda dengesini kaybetti ve açık olan pencereden aşağı düştü. Düşerken elektrik tellerine çapan öğrenci beton zemine çakılarak ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların panik içerisinde ilk yardımda bulundukları kız öğrenci ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan ve durumu ağır olan öğrenci yoğun bakıma alınırken, polis olay yerinde inceleme yaptı.

Polis, öğrencinin düşüşü sırasında elektrik tellerine çarptığını ve hızının kesildiğini, bu sayede daha sert bir şekilde yere çakılmasının önlendiğini tespit ettiler.

Çevredeki vatandaşlar öğrencinin bir anda düştüğünü, ne olduğunu anlayamadıklarını söylediler. 16 yaşındaki D.B.'nin olay sırasında şakalaştığı 3 kız arkadaşı ise bilgilerine başvurulmak üzere emniyete götürüldüler.