Samsun'da şüphe üzerine bir kişinin elindeki poşette arama yapan polis, deterjan torbası içinde uyuşturucu madde ele geçirdi.

Olay, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Otobüs Terminali'nde sabah sata 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, şüpheli tavırlar sergileyen M.U.'nun (33) elindeki poşet içinde arama yaptı. Yapılan aramada toz deterjan kutusu içine gizlenmiş 2 adet 3'er gramlık paket halinde bonzai adlı uyuşturucu madde ile extacy olduğu değerlendiren 26 adet hap ele geçti. Olayla ilgili M.U., gözaltına alındı. Söz konusu uyuşturucu maddelerin İstanbul'dan yolcu otobüsü ile Samsun'a gönderildiği, toz deterjanın içine gizlenmiş olduğu ve deterjan torbasının ağzının ise eriterek kapatıldığı tespit edildi.

Narkotik Bürosu'nda sorgulanan M.U., uyuşturucu maddelerini kendisinin kullandığını, satıcı olmadığını savundu. M.U., ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.