Temizlik açısından fermuarlığı minderleri ile sizlere her konuda rahatlığı sunan bu koltuk takımları sıcak ve rahat bir ortam sağlamaktadır. Estetik görünüşleri ve 3000TL’den başlayan fiyatları ile rahatlığınızın en büyük simgelerinden biridir. 2019-2020 ev modasındaki en çok tercih edilen mobilyalardan biri olan bu takımlar deri ve kumaş seçenekleri ile sizin beğenilerinize sunulmuştur.

İnegöl Mobilya gibi ünlü markaların tasarımlarında da oldukça yer verilen köşe takımları yeni evlenen ve evini yenileyen çiftler için ilk tercihler arasında yer almaktadır. Odalarınızın küçüklüğünden şikayet etmenize gerek kalmadan her ebatta rahatlıkla bulabileceğiniz bu oturma grupları renkli ve bol minderli tasarımları ile rahatlığına düşkün olanlar için tasarlanmış.

Salonlarınızın olmazsa olmazı sehpalar

Oturma odanız ve salonlarınızdaki oturma takımlarını en güzel tamamlayan ürünlerden biri olan sehpalar görünümleri ve kullanışlılıklarıyla her evde bulunması gereken mobilyalardandır.

İstikbal; ürettiği kaliteli ürünler ve ev tekstilinin arkasında duran yılların en sağlam markalarından biridir. Oturma grupları, panel mobilyaları, yatak ve baza ürünleri, ev tekstili, bahçe mobilyası, halı ve aksesuarları ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. İstikbal sehpalar; her tarzda döşenmiş olan odaya uygun modelleri ile sizlere çok sayıda ürün sunmaktadır. Beğenileri ve ihtiyacı karşılayan ürünleri ile mutlaka görmeniz gereken İstikbal sehpalar; günlük yaşamın kullanışlılığına özel olarak üretilmiştir. Orta sehpa, zigon sehpa ve fiskos sehpalarındaki farklı renk ve modelleri ile değişik bir tarz yaratmıştır.

Kumaş, ahşap, cm ve metali kombinleyerek üretilmiş olan modellerden eviniz için en uygun olanı şekline göre tercih ederek satın alabilirsiniz. İnce ve yüksek ayaklı lake modellerinden dikdörtgen orta sehpa modellerine kadar birçok çeşit bulunmaktadır. Sizler de İstikbal sehpalar arasından evinizin klasik ya da modern tarzına göre birini mutlaka satın almalısınız.

Salonlarınızda ahşap ve kadifenin sıcaklığını hissettirin

Önceleri çok sık olarak kullanılan ağır salon mobilyası takımları yerlerini daha kullanışlı ve rahatlığa düşkün mobilyalara bıraktı. Sıcaklığı ve rahatlığı simgeleyenKelebek Salon Takımı modelleri; beyaz, kahverengi, şeftali, mavi, pembe, mor ve krem tonlarında üretilmiştir.

Düz ve desensiz hatlara sahip Kelebek Salon Takımımodelleri 2 adet 3’lü oturma ve 1 adet tekli oturma grubundan oluşmaktadır. Modern ve sportif çizgiler taşıyan takımlarda genellikle ahşap ayaklar ve sehpalar kullanılmıştır. Kadifenin sık kullanıldığı ve hoş bir dokusu olduğu salon oturma grupları büyük arka yastıklarının yanı sıra farklı renk ve desenlerdeki minderleri ile şık bir görüntü sunmaktadır.

  1. Salon Takımı modelleri sadece genç çiftlere hitap etmekle kalmayıp rahatlığı ile de uzun yıldır evli olan çiftlerin evlerinde de kendine yer edinmektedir. Kelebek Mobilya’nın bu hoş tasarımlarına ve aksesuarlarına sizler de ister internet sitesinden isterseniz mağazalarından ulaşabilirsiniz. Kaliteli ürünleri ve uygun fiyatları ile sizlerin zevkine hitap eden en doğru ev mobilyalarını üreten İnegöl Mobilya; diğer oda takımlarıyla da sizlerin beğenisini kazanacak.

Salonda sürekli fark yaratın

Evinizde sürekli değişiklikler hem size keyif verecek hemde yaratacağınız farklar evde yaşayanları mutlu edecektir. Evinizdeki mobilyaları değiştirmeden de fark yaratmamız mümkün. Salondaki halıyı değiştirmek evin havasını tamamen değiştireceği gibi salonu yenilenmiş gibi gösterebilir. Ayrıca halı apartman katlarında ses yalıtımı için de önemli bir ev eşyasıdır. Uzun süre kullandığınız kanepelerin havasını değiştirmek için tek bir yastık yeterli olabilir. Masa örtüsü yemek odası mobilyalarınızı yenilenmiş gibi gösterebilir. Duvar saati, tablo, küçük bir heykel, sehpalar salonda fark yaratmak yeterli olabilir. Salonda kullanılacak bu tip değişikleri hepsini birden yapmak yerine belirli aralıklarla birer birer yapmak size salonda sürekli fark yaratma zevkini verecektir. Çok paralar harcayarak mobilya değiştirmek yerine sürekli ufak tefek değişiklikler evde yaşayanları mutlu etmeye yetecektir.

İnegöl Yatak Takımları

Ev mobilyaları ve dekorasyonu ev hanımlarının çok önem verdiği yaşam alanlarımızın en önemli seçimleridir.

Alacağımız mobilya ve aksesuarları bir biri ile uyumlu olması yanında ailenin fertlerine göre de değişiklik gösterebilir. Çocuklu bir aile ile çocuksuz bir ailenin mobilya ve dekorasyon konusunda çok farklı tercihler yapmasına sebep olur. Çocuksuz aileler daha çok beyaz ve krem renklerine ağırlık verirken çocuklu aileler isteseler de açık renkli mobilyaları tercih etmezler. Dekorasyon işleri mobilya seçiminden sonra yapılacağı için öncelikle alınacak mobilyaları aile durumuna göre seçmeliyiz.

Dekorasyon işleri mobilyalarımızı tamamlayıcı ve uyumu ile dikkat edilmelidir. Çok büyük dekorasyon malzemeleri mobilyalarımızın öne çıkmasını engelleyeceği gibi çok karışık bir görüntü ortaya çıkar. Dekorasyon da aşırı kaçmadan mobilyaları öne çıkaracak ufak detaylara dikkat edersek yaşam alanlarımız ferah ve yaşanabilir hale gelecektir.

Tekli koltuk modası

Son zamanlarda tekli koltuklar hayli renkli ve çeşitli şekillerde piyasaya çıkmaya başladı.

Tekli koltuklar her ortama uyum sağlayabilecek en önemli mobilyalardan biridir. Tekli koltuklardarahatlık ön planda olup zevke göre renkleri ve yapısı kullanacağımız mekana göre değişebilir. Modern koltuk, klasik koltuk ve ilginç modelleri bulabilirsiniz.

Önceleri yaşlı teyze ve amcaların tercihi olan tekli koltuklar günümüzde özellikle genç kızların tercih ettiği ve kullandığı en önemli kişisel eşya durumuna geldi. Bu durumu fırsat bilen mobilya ve dekorasyon firmalarıda lehine çevirmek için müşterilerine çeşitli alternatifler sunuyorlar.

Tekli koltukların kullanım alanları da çok genişledi. Bahçe, yatak odası, salon, balkon ve hatta banyolar da bile kullanılabilir.

İnegöl koltuk takımları

Salon evimizde en çok zaman geçirilen yaşam alanıdır. Salon evde yaşayanların ortak alanları olduğundan her kesin zevkini göre dekorasyonu yapılmalı.

Salonda kullanılan eşyalar öncelikle rahat olmalı. Bir evde yaşayan yediden yetmişe herkesin ortak kararı olmalı. Ev halkının buluşma noktası olan salonda koltukların rahatlığı ön plana çıkarılıp detayları ev aksesuarlarıyla sağlanmalı. Koltukların rahatsız ve kullanışsız olması evdeki yaşayan kişilerin birbirleriyle iletişimini en aza indirir. Salon evdeki sosyal yaşam alanıdır. Evdeki yaşan kişiler salonda fazla zaman geçirmiyorsa mutlaka dekorasyonun da sorun vardır.

Evlerdeki en büyük oda salon olduğundan dekorasyonu da zordur, çeşitli firmaların kataloglarından fikir alarak kendinize göre detayları da katarak evde yaşayan kişilerle beraber düzenleyeceğiniz salon sizin en çok önem vereceğiniz yaşam alanı olmalıdır. Evdeki her kezle uzlaşarak yapacağınız salon dekorasyonu ortak kararınız olacağından daha çok beraber vakit geçireceğiniz anlamına gelir.

Evinizin mobilyalarını hazırlarken bebek odası için üretilmiş mobilyalarımızı unutmayın. Sağlam ve şık bebek odası takımları zerafeti tanımanızı sağlayacak. Taksit imkanı en bol tasarımlar, ister sade ister canlı aksesuarlar ve uygun fiyata imal edilmiş bebek odası mobilyalarımızı tanımanız için

kategorimizi inceleyiniz. Bebeklere özel annelerin yüzübü güldüren hoş şık kaliteli bebek odaları...

İnegöl yatak odası modelleri

Günümüzde yatak odası takımı üreten, tasarlayan ve insanların ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışan pek çok mobilya kuruluşu vardır. Yatak odası modelleri üreten firmalardan hangisini seçeceğiniz, seçtiğiniz firmanın tasarımlarından hangisinin sizin isteklerinizi karşılayacağı önemli detaylardan birisidir. Tüm bu faktörler bir araya geldiğinde ise;yatak odası dekorasyonunu yenilemek isteyen yahut yeni evlenen çiftler oldukça büyük bir karmaşaya düşebilmektedirler. Böyle bir karmaşaya düşmemek için ve elbette uykunuzdan, dinlencenizden ödün vermemek için yatak odası alırken

dikkat etmeniz gereken unsurları şöyle sıralayabiliriz:

1- Seçeceğiniz markanın yeterli sayıda yetkili servisi olmalı. Tıpkı beyaz eşyalarda olduğu gibi

mobilyalarda da bazen sıkıntılar çıkabilmektedir. Bu noktada yatak odası takımlarınızda oluşan hataların en hızlı ve en uygun şekilde çözümlenmesini sağlamanız gerekmektedir. Bu nedenle de servis

hızı ve kalitesinden emin olacağınız bir firma seçmelisiniz.

2- Yatak odası modelleri arasından zevkinize göre seçim yapmanız elbette en doğal hakkınız. Ancak seçeceğiniz modelin ve renklerin zevklerinizle birlikte uykunuza da etkisini göz önüne almanız gerekmektedir. Yani seçeceğiniz model günlük hayattada hoşunuza giden renk tonlarında olmalıdır.

3- Alacağınız yatak odası takımının büyük mobilyalardan oluşmasının bir dezavantaj olacağını bilmelisiniz. Çünkü mobilya ebatlarındaki büyüme, sizin kullanımınıza kalacak olan alanı daraltacak ve yatak odanızda hareketinizi kısıtlayıcı hale gelecektir. Bu nedenle mobilyalarınızı seçerken, minimal davranmaya çalışmanız sizin lehinize olacaktır.

4- Yatak odaları ile aynaların ayrılmaz bir bütün olduğunu görmezden gelemeyeceğimiz bir başka gerçektir. Yatak odası takımınızla birlikte gelen, gardropunuzda bir ayna bulunması önemlidir. Diğer odalarınıza nazaran daha fazla ayna bulunmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Giydiğiniz kıyafetleri birkaç farklı açıdan görmenizi sağlayarak, giyiminizde size yardımcı olacak tek aksesuar

aynalardır.

Yatak odanız evinizde belki de en çok vakit geçireceğiniz yer olduğu için mutlaka konfor ve kalite ön planda tutularak döşenmesi gereken bir yerdir! Kaliteli bir uyku, verimli bir gün ve stresin minimize edildiği bir yaşam içinyatak odaları iyi bir dizayna sahip olmalıdır, unutmayınız.

Modern ve Eşsiz Yatak Odası Takımları

Hepimiz yatak odası takımlarımızın en iyisi olmasını isteriz. Kimimiz var olanı değiştirmek, kimimiz hiç olmadığı için yatak odası mobilyası almaya ihtiyaç duyar. Özellikle yeni evlenecek olan çiftlerimiz, yatak odası takımları alır iken büyük bir heves ile özen göstererek seçmeye çalışırlar. Hem kaliteli hem de kullanışlı olması yatak odası mobilyalarımız için olmazsa olmaz özelliklerdendir. Bunun yanı sıra hoş bir görünüme sahip olması, odamıza girdiğimiz zaman bizi mutlu edecektir. Düzenli, kullanımı rahat olan yatak odası mobilyaları bize her türlü kolaylığı sağlayacaktır.

Konforu ve Kaliteyi Bir Arada Yaşayın

İnegöl mobilya, yatak odası takımlarında modern modeller, klasik modellerin yanı sıra tasarım olarak üretilen modelleri ile de siz müşterilerimizin her türlü isteğine karşılık verebilmekte sizleri her yönden tatmin edebilmektedir. Yatak odalarında kalite ve model, önemli faktörler olmasına karşılık, renklerde çok önemlidir. Hemen hemen hepimizin bildiği gibi renkler, insanların ruh durumları üzerinde oldukça etkilidir. Seçeceğiniz rengin ruhunuzu karartmasına engel olmalısınız. İçinizi aydınlatan, size huzur veren bir renk seçmeniz daha rahat bir uyku uyumanızı sağlayacaktır. Bunun yanında odanızda keyifle kitap okuyabilir ve odanızı hem dinlenme alanı olarak hem de çalışma alanı olarak da kullanılabilecek duruma getirebilirsiniz. Tabii bu durumun sadece renk ile olması mümkün değildir. Aslında saydığımız özellikler bir bütün oluşturmaktadır.

Yatak odası takımları seçimlerinizde, hem renk, hem model, hem ürünün kalitesi hepsi uygun olmalı, hepsi bir bütün oluşturmalıdır. Tüm bu özelliklerinin yanında uygun fiyatlarda olması da aranılan bir özelliktir. Yatak odalarımız, yaşantımızda oldukça önemli bir yere sahiptir. Özellikle de çalışıyor isek tek dinlenme alanımız yatak odaları olacağından diğer ev mobilyalarımıza oranla çok daha dikkat ve özen ile seçilmesi gereken mobilyalarımızdandır. Show mobilya ile mobilyalarınıza gereken özeni gösterin ve kalite ile rahata varmanın keyfini yaşayın.