Diyarbakır polisi düzenlediği çeşitli operasyona hırsızlık suçuna karışan 4 kişi ve 1 şüpheli üzerinde 255 kilogram esrar maddesi ele geçirdi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde çeşitli operasyonlar düzenlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Huzur Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Diyarbakır’da çeşitli tarihlerde gerçekleşen 3 hırsızlık olayına karışan 4 şüpheliyi yaptığı çalışma sonucu yakaladı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise, kargo ile batı illerine uyuşturucu esrar maddesinin gönderileceğine dair bilgiler edinilmesi üzerine, özel bir kargoda yapılan aramada, hava kompresörünün içirişinde şeffaf jelatine sarılı olarak konulmuş 65 paket halinde 11 kilo 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Bir diğer operasyon ise, Lice ilçesinden Diyarbakır’a istikametine gelen bir kamyonda yapılan aramada, 240 kilogram esrar maddesi yakalandı. Kamyon içerisinde bulunan şüpheli kişi gözaltına alındığı bildirildi.
(İHA)