Kocaeli Başiskele Bahçecik’te ortağı tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle bir kişi intihar etmek için bileklerini kesti. Şahsı olay yerinden geçen polis ekipleri fark ederek hayatını kurtardı.

Başiskele Bahçecik Şehit Ekrem Mahallesi İzmit Caddesi üzerindeki ağaçlık alanda devriye gezen polis ekipleri, bir otomobil içerisindeki şahsın durumundan şüphelenerek kontrol etmek istedi. Aracı kontrol eden polis ekipleri isminin O.Ö. (43) olduğu öğrenilen şahsın bileklerini kestiğini gördü. Yaralı şahsa ilk müdahalede bulunan polis ekipleri olay yerine hemen ambulans ekibi çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, aynı zamanda çok sayıda ilaç da içtiği öğrenilen yaralı şahsı ambulansa alarak Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü.

Derince Yenikent Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen O.Ö.’nün ortağı tarafından dolandırıldığı için intihara kalkıştığı öğrenildi. Özel sektörden emekli olan O.Ö.’nün ortak olarak araç kiralama dükkanı açmayı düşündüğü ve ortak olarak gördüğü arkadaşına 80 bin TL verdiği iddia edildi. Parayı verdiği arkadaşına bir daha ulaşamayan ve bu nedenle bunalıma giren O.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.