Şanlıurfa’da tartıştığı kişilerden kaçarak dolmuşa sığınan bir genç, saldırganlar tarafından darp edildi. Bıçakla gencin kulağını ve boğazını kesen şahıslar kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Veysel Karan-i Mahallesi’nde bir grupla tartışan M.Ç., kendisini kovalayan şahıslardan kaçarak yoldan geçen dolmuşa sığındı. M.Ç., dolmuştaki vatandaşlardan yardım isterken, M.Ç.yi takip eden grup dolmuşun camları sopalarla kırdılar. M.Ç.’yi minibüsten indiren şahıslar genci sopalarla darp etti ardından bıçakla kulağını ve boğazını kestiler. Şahıslar olay yerinden kaçarken, esnafa sığınan M.Ç. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Minibüsün bağlı olduğu kooperatif başkanı Sadık Sade, yaptığı açıklamada, “Dolmuş şoförü bir gencin araca bindiğini görmüş ve ardından eli sopalı gençler araca binerek genci önce arabada dövüp daha sonra aşağı indirip dövmeye başladı. Bazı şahıslar ise aracın camlarını sopalarla parçalamaya başladı. Yaşanan olayın bizimle dolmuşçularla alakası yoktur. Bizim arkadaşlar yardım etmiştir” dedi.

Polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.