Online alışveriş fırsatı teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok avantaj sağlamış durumda. Farklı ürün ve hizmete kolay ulaşım sağlayan sistem, ayrıca zamandan ve bütçe açısından da önemli kazançlar sunmaktadır. Tabi e ticaret siteleri, farklı alışveriş siteleri kullanımıyla, oyun sitelere para yatırım çok fazla gerçekleştiğinden dolayı güvenilir bir ödeme yöntemi gündeme geldi. Pek çok insan kredi kartı veya banka kartı kullanımı gerçekleştirmeyi internet üzerinden istemiyor.

Bu durum farklı bir platformun doğmasına etken oldu. Kullanıcılara herhangi bir kişisel bilgi olmadan güvenli yoldan internet alışverişi gerçekleştirmesine fırsat veriyor. Bu sistemin adı paykasa olarak bilinmektedir. Dünya çapından önemli bir kitleye ulaşmış olan sistem, sadece 16 haneli numara üzerinden internet alışverişi imkanı sunuyor.

Tereddüt Yaşamadan Güvenilir İnternet Alışveriş Keyfi

Fiziksel bir kartı olmayan ve tamamen sadece 16 haneli numara üzerinden alışveriş fırsatı sunan paykasa, kişisel bilgilerin üçüncü kişilerin eline geçmesine engel olmaktadır. Sistem şu an ön ödemeli elektronik kartlar arasında en çok tercih edilen platform haline gelmiş durumda. Ön ödemeli sanal kart olarak da bilinen paykasa, kullanıcı memnuniyeti ile güvenli bir alışveriş ortamı yarattı.

Tek seferlik kullanım imkanı sağlayan paykasa al işlemini ise güvenli internet siteleri aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Elde edeceğiniz kart döviz kuru üzerinden belirlenmiş fiyatlar dahilinde gerçekleşir. Euro üzerinden hazırlanmış olan belirli alt limit paketler dahilinde tercih yapabilirsiniz. Bu tercihe bağlı olarak dilediğiniz miktarı sanal kartın içerisine yükletebilir; bütün internet siteleri üzerinde kullanabilirsiniz.

Kolay Yoldan Paykasa Satın Alma İşlemi

Kredi kartı veya banka kartı olmadan internet üzerinden alışveriş portalı sunan paykasa, elektronik ortamda güvenliği sağlamış durumda. Özellikle bilgisayar korsanlarının son dönemlerde kişisel bilgileri internet ortamında paylaşma tehlikesi, kullanıcıların bu sanal kartları daha fazla değerlendirmesine olanak tanıyor.

Bunu gerçekleştirmek için paykasa satın al yöntemi adına, öncelikle güvenilir bir internet sitesi üzerinden bağlantı kurmak gerekir. Daha sonra müşteri temsilcilerine bağlanarak belirlenmiş döviz kuru üzerinden paket seçmelisiniz. Satın almak istediğiniz miktar için farklı ödeme sistemleri yoluyla ödeme gerçekleştirebiliyorsunuz. Yaptığınız ödemeyi müşteri temsilcilerine ileterek 16 haneli kart numaranızı alabilirsiniz. Geriye ise sadece dilediğiniz internet sitesi üzerinden ürün ve hizmetleri, kişisel bilgi olmadan kullanmak kalıyor.

Güvenli Yoldan Alışveriş

Son dönemlerde büyük bir ilgi gören ve insanların güvenini kazanan paykasa, elektronik ortamın lideri konumuna gelmiş durumda. O yüzden birçok kullanıcı sistem hakkında daha detaylı bilgi almayı talep ediyor. Öncelikle paykasanın tek seferlik sanal bir kullanım kartı olduğunu söylemek gerekir. 16 haneli sanal kart içerisine eklenen miktar kullanıldıktan sonra kart otomatik olarak iptal edilmektedir.

Böylece dolandırıcılık riskinden uzak, kişisel bilgilerin internet ortamında paylaşımına engel olunabilmektedir. Gerçekleştirmeyi arzu ettiğiniz ürün ve hizmet alımı konusunda miktara bağlı olarak paykasa alımı sağlamız önemlidir. Böylece kart içerisinde küçük miktarlarda bakiye kalmaz. Bu sayede sistem kolaylıkla kartı iptal edebilmektedir.