Düğünlerde, nişan ve kına gecelerinde harika bir geçit görseli oluşturan gelin yolu çeşitleri, her konsepte uygun tasarım altında tercih edilebilmektedir. Gelin ve damadın o özel yolu takip ederek salona ulaşmasına ihtişamlı bir olanak tanımaktadır.

Gelin ve damat salona gelirken misafirlerin heyecanlanmasına, gecenin daha eğlenceli geçmesine fırsat verilebilmektedir. Ayrıca organizasyonun diğer kısımlarıyla uyum sağlayan gelin yolu tasarımları, daha gösterişli bir etki sunuyor.

Organizasyonun Farklı Bir Hava Katmak İçin Özel Gelin Yolu Tasarımları

Farklı mekanlar için havalı bir görünüm elde edebilmek adına gelin yolu büyük öneme sahiptir. Süsleme açısından ayrı bir hava katmak ve gelin ile damadın salona girişini etkileyici hale getirebilmek için özel tasarım altında üretilmektedirler. Firmamız bünyesinde profesyonel bir anlayışla gerçekleştirdiğimiz tasarımlar, düğün, nişan veya kına gibi birçok organizasyon için tam da istediğiniz görseli vaat ediyor. Ayrıca değişik süslemeler ile muhteşem bir görünüm kazandıran bu aksesuar çeşitleri, tüm ortak beğenileri kazanmış durumda.

- Çiçek tasarımları

- Tüm detayları

- Ağaç görünümü altında dallar

- Işık seli eşliğinde hazırlanmış gelin tagları

Son dönemlerin popüler seçenekleri arasında yer alan bu süslemelerle birlikte gelin yolu, organizasyona bambaşka bir hava katmaktadır.

Değişik Mekanlar İçin Uyumlu Gelin Yolu

Organizasyon açısından hem kapalı hem de açık mekanlarda gelin yolunu keyifle kullanmak mümkün. Ancak özellikle kır düğünleri için bambaşka bir hava kattığını söylemek gerekir. Nitekim giriş anında sadece gelin yolunun bütün olarak görünmesi eşsiz bir sunum yaratmaktadır.

Tabii kapalı mekanlarda da farklı bir dokunuş gerçekleştirmek için, özellikle gelin tagları nikah masasının bulunduğu noktada çok fazla değerlendirilmektedir. Geniş bir dekorasyon yelpazesi ile firmamız bünyesinden elde edebileceğiniz harika gelin yolu çeşitlerini seçerken, tatlı bir zorluk yaşayacaksınız.

Uygun Fiyatlarla Özel Tasarımlar

Her anlayış için konsepte uygun tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş gelin yolu çeşitlerini, firmamız bünyesinde çok uygun fiyatlarla elde edebilirsiniz. Son dönemlerin dekorasyon seçeneği olarak ihtişamlı bir giriş imkanı tanıyan bu ürünleri, kişisel isteklerinize göre tercih edebilirsiniz.