E-5 Karayolu Cennet Mahallesi sapağına 100 metre kala otoyola aniden fırlayan bir kişi otobüsün çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

E-5 Karayolu Edirne istikameti Cennet Mahallesi sapağına 100 metre kala meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 00.30 sıralarında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenine Ankara’ya giderek dönüşe geçen bir grup üniversiteliyi taşıyan tur otobüsü aniden yola fırlayan bir kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola fırlayan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Üzerinden kimlik çıkmayan vatandaşın sokaklarda yaşadığı iddia edilirken kazanın meydana geldiği yakın bir noktada sahipsiz eşyalar bulundu.

Otobüsün içinde olan Ogün Demir,’’10 Kasım için Ankara’dan dönüyorduk. Önümüzden bir transit minibüs geçti. Arkasından aniden yola biri fırladı. Bizde duramadık, vurduk. Kaza bu şekilde oldu. Önümüzdeki aracın arkasından biranda fırlayınca göremedik’’ ifadelerini kullandı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatılırken hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi yapılacak olan incelemeler için Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kazaya karışan otobüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

(İHA)