Samsun’da birlikte yaşadığı kadının 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan emekli başkomiser, toplam 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı

Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde birlikte yaşadığı F.B. adlı kadının olay tarihinde 14 yaşındaki kızı A.K.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve 2 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan emekli 59 yaşındaki başkomiser C.Ö.,'nin yargılanması sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın son duruşmasında hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen ve kendisine iftira atıldığını söyleyen C.Ö.," 32 yıllık polislik hayatında hiç bir olaya karışmadım. Samsun’da da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde bomba imha uzmanı olarak görev yaptım. Birlikte yaşadığım kadının kızını davranışlarından ve saygısızlığından dolayı kendisine tokat atınca bana iftira attı. Taciz olayının iddia edildiği olay yerinde olmadığıma dair güvenlik kamerası kayıtları ile şahitler var. Atılan iftira karşısında suçsuz yere yargılanıyorum" dedi.

Mahkeme heyeti C.Ö.'yü "Cinsel istismar" suçundan 13 yıl 4 ay, birlikte yaşadığı kadını tehdit ettiği iddiasıyla da 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.