Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, ablasından boşanan eniştesini av tüfeğiyle vurdu.

Olay, İzmit'in Kuruçeşme Doğan Mahallesinde meydana geldi. Ayhan D. isimli şahıs, ilk eşinden boşanıp ikinci kez evlilik yaptı. Ancak kısa bir süre önce ikinci eşinden ayrılarak ilk eşine dönmek istedi.

Bu nedenle Ayhan D. ve ilk eşinin ailesi arasında gerilim başladı. Şahıslar arasında başlayan husumet her geçen gün biraz daha büyürken son olarak Ayhan D.’nin ilk eşinin kardeşi Ferit S. ve yanında babası ile arkadaşı Ayhan D.’nin evinin önüne geldi.

Şahıslar ile Ayhan D. ve yakınları arasında çıkan ağız dalaşı kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Ferit S., yanında getirdiği av tüfeği ile ateş etmeye başladı. Av tüfeğinden çıkan saçmalar Ayhan D.'nin vücudunun değişik yerlerine isabet etti. Yaralanan Ayhan D., olay yerine çağırılan ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Av tüfeğini ateşlediği öne sürülen Ferit S. polis ekiplerince gözaltına alındı. İki aile arasında büyüyen kavga olay yerine gelen çok sayıdaki polis tarafından güçlükle yatıştırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.