İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Esenler'de bir iş yerine yaptıkları baskında, kaçak olduğu anlaşılan 14 bin adet hap, 192 kutu sıvı ilaç ve enjektörler ele geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilaç kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 27.03.2014 tarihinde Bağcılar İlçesi Evren Mahallesinde bulunan bir kargo firmasında yapılan aramalarda yurt dışına gönderilmek üzere olan kargo gönderileri içerisinde tamamı yabancı menşeili, faturasız, belgesiz ve kaçak olduğu anlaşılan bir miktar ilaç ele geçirilmiş, bahse konu kargo firmasına kargo gönderilerini getiren Esenler İlçesi Tekstil Kent Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde arama yapılmıştır" denildi.

Yapılan aramada faturasız ve kaçak olduğu anlaşılan 14 bin 120 adet hap, 192 adet kutu içerisinde sıvı halde ilaç, 84 adet tüp içerisinde sıvı halde ilaç, 240 adet enjektör ele geçirilirken, gözaltına alınan L.E. (40) ve S.T. (39) adliyeye sevk edildi.