Esenyur’ta cinnet getiren bir koca eşini ve çocuklarına baltayla saldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybederken biri kız 2 çocuk hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Esenkent Mahallesi Enver Paşa Caddesi Yakup Cemil Sokak üzerinde yer alan Açelya Ekim Başak Sitesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, cinnet getiren 62 yaşındaki K.A, yatak odasında uyuyan 58 yaşındaki eşi eşi R.A’ya henüz bilinmeyen bir nedenle baltayla saldırdı. Bu sırada odalarında uyuyan biri kız iki çocuğu da çıkan seslere uyanarak yatak odasına geldi. Olaya tanık olan çocuklar babalarına engel olmaya çalıştı. Ancak cinnet getiren baba K.A, 22 yaşındaki H.A ile 15 yaşındaki Y.A'ya da baltayla saldırarak yaralanmalarına sebep oldu.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ

Yaşanan olayın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis olay yerinde K.A’yı gözaltına alırken, ağır yaralanan anne Esenyurt Devlet Hastanesine çocukları ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Anne R.A yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken çocuklarının tedavileri sürüyor.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Öte yandan, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen K.A Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Burada olayın da şokuyla bir türlü sakinleştirilemeyen K.A çağrılan bir ambulans ekibindeki sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, çevrede oturan semt sakinleri olayın erken saatlerde meydana geldiği için konudan haberdar olmadıklarını ifade ettiler.