Avcılar’da boşanmak isteyen eşini ikna etmek isteyen adam, yanlışlıkla oğlunu vurdu. Oğlunu kanlar içinde görünce 4’üncü kattan aşağı atlayan kadın hayatını kaybetti, oğlu ise yoğun bakımda.

Olay, Mustafa Kemal Mahallesi, Kanarya Sokak’ta 15 Nisan tarihinde saat 7.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrı yaşayan İ.D. barışmak için eşi E.D. (44) ile oğlu K.D.’nin (22) yaşadığı eve geldi. Burada boşanmak isteyen eşini ikna etmek isteyen İ.D. ile eşi E.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın arasına giren oğulları K.D. babasının elindeki tabancanın ateş almasıyla kafasından vuruldu. Oğlunun vurulduğunu gören E.D. korkuya kapılarak evlerinin 4’üncü katından aşağı atlarken, İ.D. kayıplara karıştı.

5 SAAT KANLAR İÇİNDE BEKLEDİ

Olayın gerçekleştiği evi arayan yakınları telefona kimsenin cevap vermemesi üzerine 5 saat sonra binaya geldi. Akrabaları yaklaşık 5 saat kanlar içinde can çekişen K.D.’yi özel bir hastaneye kaldırdı. Binanın altında ise E.D.’nin cansız bedeniyle karşılaştılar. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri İ.D.’yi Avcılar’daki saklandığı evde yakalayarak emniyete götürdü. Emniyetteki ilk sorgusunda çelişkili ifade veren zanlı, daha sonra suçunu kabul etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından İ.D. adliyeye sevk edildi.