Adana'da, kendisinden 16 yaş büyük sevgilisini bıçaklayan genç kadının verdiği ifadesinde,"O pisliğin teki, benim peşimi bırakmaz ya o beni öldürecek ya da ben onu öldüreceğim, ondan başka kurtuluş yok" dediği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Şubat 2014 günü merkez Seyhan ilçesinin Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet C.(39) üç yıl birlikte olduktan sonra kendisinden ayrılan Çiğdem U'yu (23) sokakta görüp arkasından giderek tekrar birlikte olmak için ısrar etti. Kadın karşı çıkınca aralarında kavga çıktı. Kavgada darb edilen kadın, Ahmet C.'yi bıçakladı. Ahmet C. kaldırıldığı hastanede tedavi edilirken, Çiğdem U. tedavisinin ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Çiğdem U., Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı. Çiğdem U.'nun verdiği ifadesinde 3 yıl önce Ahmet C. ile çalıştığı kafede tanıştıklarını daha sonra sevgili olduklarını belirterek, "Bir süre sevgili olduk ancak Ahmet beni daha sonra kıskanmaya başladı. Benim arkadaşlarıyla sevgili olduğumu ileri sürmeye başladı. Daha sonra evli olduğunu öğrendim. Bu nedenle ayrıldım ama o benim peşimi bırakmadı. Beni rahatsız ettiği için polise şikayet ettim uzaklaştırma aldı. Ama yine peşimi bırakmadı, ikinci kez 3 aylık uzaklaştırma verdiler. Buna rağmen peşimi bırakmadı. Onu bıçaklamadan önceki akşam beni rahatsız etti karakolluk olduk. Sabahleyin işe giderken yanıma gelip yine benimle sevgili olmak istediğini söyledi ben yok deyince tartışma çıktı. Beni darp ettiği için kendimi korudum, bacağına bıçak salladım ama göğsüne gelmiş hiç fark etmedim beni çok kötü dövdü. Kafamı yere vurdu. Ahmet pisliğin teki, o rahat durmaz ya o beni öldürecek ya da ben onu öldüreceğim ondan başka kurtuluş yok."

Çiğdem U.'nun devletin sığınma evine yerleştirerek ya da isim değiştirerek koruma talebini reddettiği de belirtildi. Ahmet C.'nin ifadesinde Çiğdem ile sevgili olduğunu ona 5 bin liraya yakın para harcadığını söylediği belirtildi.