Eskişehir’de 7 araç birbirine girdi, kazada 8 kişi yaralandı. Kazayı görmek isteyen sürücüler de kaza yaptı. Kazada 2 otobüs ve 4 otomobil çarpıştı.
Edinilen bilgiye göre, Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde Kartal alt geçinde meydana gelen kazada 7 araç birbirine girdi. 1 vidanjör kamyonu ve 6 otomobilin karıştığı kazada 8 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri trafiği üst geçitten yönlendirirken, itfaiye ekipleri de araçlarda patlama riskine karşı LPG bağlantılarını kesti. 112 Acil Servis ekipleri de yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk etti.

KAZAYI GÖREN SÜRÜCÜLER DE KAZA YAPTI
Öte yandan, kaza yerinin karşı istikametinden geçmekte olan sürücüler de, kazaya bakmak isterken kaza yaptı. 2 otobüs ve 4 otomobilin karıştığı kazada da şans eseri yaralanan olmadı.
Kaza sonrası çevre yolunda trafik bir süre üst geçitten akarken, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.
(İHA)