Başkent’te tekstil işi yapan iki komşu esnaf çalışanlarının bıçaklı ve şişeli kavgasında 7 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Güvenlik güçleri çarşı içerisinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Olay, Altındağ Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Kültür Çarşı içinde meydana geldi. İddiaya göre, Kazım Karabekir Caddesi Kültür Çarşısı 2. katta tekstil dükkanı işleten esnaften birisi mal indirmek için kamyoneti çarşı önüne park etmek istedi. Ancak diğer esnaf da kendisinin mal indireceğini dolayısıyla aracını buraya park edemeyeceğini, başka yere çekmesini söyledi. İki esnafın sözlü tartışması bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Çarşıyı karıştıran kavgada 7 kişi bıçakla ve şişe kesikleriyle yaralandı. Kavganın daha fazlasını büyümesini önlemek isteyen bir kişi havaya silahla 3 el ateş açtı.
Çarşı esnafı olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi kavga yatıştırılmaya çalışıldı. Sağlık ekipleri yaralılar Adem Ç., Berkay Y., Abdullah D., Ersin Y., Levent Y., Bülent Y. ve Emre .Y. müdahale edilerek çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)