Avcılar’da kumar borcu nedeniyle tartıştığı eşini terk eden bir kadın, öfkeli eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Zanlının, cinayet öncesi eşini takip ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 16 Ocak günü Avcılar’da meydana geldi. İddiaya göre, 39 yaşındaki Z.O., kumar oynayıp, çevresine borçlanan eşi A.O. (38) ile tartışıp evi terk etti. Z.O., 15 gün önce kardeşinin evinde yaşamaya başladı. Terk edilmeyi hazmedemeyen A.O. ise olay günü ise eşini sokakta takip edip, bıçakladı. Zanlı kayıplara karışırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Olayın ardından inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Z.O.’yu bıçaklayan kişinin eşi A.O. olduğunu tespit etti. Cinayetin işlendiği bölgedeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis, olaydan önce A.O.’nun eşini takip ederken güvenlik kamerasına yakalandığını belirledi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, karısını öldüren A.O.’yu olaydan 2 gün sonra yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)