Afyonkarahisar’da meydana gelen yangında, evinden yükselen alevleri gözyaşları içinde izleyen temizlik işçisini sakinleştirmek komşularına düştü.

Yangın, bugün öğlen saatlerinde Hisaraltı Mahallesi Hisaraltı Sokak No: 25 adresinde Süleyman Karkı isimli vatandaşa ait 2 katlı ahşap evde meydana geldi. Sobadan kaynaklanmış olabileceği düşünülen yangını gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hamen alevlere müdahale etti. Soğutma çalışmaları sırasında zaman zaman alevlerin yükseldiği de gözlendi.

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ve Afyonkarahisar Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalıştığı ve evde kiracı olarak oturduğu öğrenilen Süleyman Karkı isimli vatandaş, evinin yandığını görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Karkı’yı komşuları sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Yangının çıktığı saatte evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, polis ve itfaiye ekipleri ise olası bir tehlikeye karşı yangının çıktığı evin çevresindeki evleri de boşalttı.

Yangının çıkış nedeninin kesin olarak belirlenmesi için soruşturma başlatıldığı bildirilirken, yangında ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.