Erzurum'da sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta veda notu bırakan üniversite son sınıf öğrencisi, evli ve bir çocuk babası şahıs, evde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.00 sıralarında polise Yakutiye ilçesi Alipaşa Mahallesi'nde bir kişinin evde öldüğünün ihbarı verildi. Bunun üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisi Basri Ö.’nün ipte asılı cesediyle karşılaşıldı. Basri Ö.’nün naaşı otopsi yapılmak üzere Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayın intihar olabileceği üzerinde dururken, soruşturma başlattı.

Öte yandan, evli ve 1 çocuk babası olan Basri Ö.’nün eşinin İstanbul’da olduğu belirtildi.

Basri Ö., sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 2 gün önce paylaştığı veda yazısında şu ifadelere yer verdiği ortaya çıktı:

“Ölüm meleğimi o kapıda duran? O mu hızlı hızlı kapıya vuran. Kim o yanındaki adımı soran? Kimdir bu canıma mührünü vuran? Böyle gidiş olmaz tören yapsınlar. Bana anıt değil mezar kazsınlar. Besbelli ölümüm şimdi olacak. Garibim öldüğümü kimler duyacak. Mezarımı kazan usta ağlasın. Anam yok ki karaları bağlasın. Beni sevmeyen nağmertler inlesin. Garibim öldüğümü kimler duyacak. Musalla taşına geldiğim anda. Belli ki gidiyorum hayatım sonda. Huzurum yerinde kefenim bolda. Elveda dostlarım hayata veda. Kefeni giydirdin bağladın başım. Mezarım çok derin boyu bir arşın. Yaşarken daima ölümü düşün. Elveda dostlarım hayata veda. Dört kolluya bindirdiler bedeni. Allah bilir bu dünyadan gideni. Affetmiyor kula gıybet edeni. Elveda dostlarım hayata veda. İmam geldi namazıma duruyor. Cemaate döndü beni soruyor. Bedenim yatıyor ruhum görüyor. Elveda dostlarım hayata veda. Döner nedir böyle isyanın kinin. Güvenim kalmadı karardı gönlüm. Bu günüm ne ise hep aynı dünüm. Elveda dostlarım hayata veda.”