Bir türlü önlem alınmayan ve sürekli yaralama ve ölümlü kazaların meydana geldiği Akyazı Küçücek kavşağında meydana gelen kazada facianın eşiğinden dönüldü. Akaraykıt yüklü tankerle otomobilin çarpıştığı kazada, tonlarca akaryakıt yola aktı.

Akyazı ilçesi Küçücek Kavşağında meydana gelen kazada, akaryakıt yüklü tanker otomobile çarptı. Edinilen bilgilere göre, Adapazarı’ndan Kuzuluk istikametine gitmekte olan Ahmet Karaarslan yönetimindeki 14 DR 956 plakalı akaryakıt yüklü tanker, Akyazı’dan Küçücek istikametine doğru Kavşağa kontrolsüz çıkan Selami Gezmiz kontrolündeki 34 GK 2419 plakalı otomobile çarptı. Tankeri fark eden otomobil son anda durmasıyla ön tamponuna çarpan tankerin yakıt deposu delindi. Otomobilin ise tamponu yerinden çıktı. Araç içerisinde bulunanlar kısa süreli şok geçirirken olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi kurtarma ekipleri yola akan mazotu temizlemeye çalıştı. Akyazı emniyeti yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemleri alırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Tanker sürücüsü ve arkadaşı da kazadan hemen sonra depodan yola akan yakıtı çaresizce kovalar yardımıyla tankere aktarmaya çalıştı.