Fethiye ilçesinde aynı barda çalışan iki personelin tartışmasında bir kişi hayatını kaybetti.

Fethiye’nin Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki bir barda çalışan ve alkollü olduğu iddia edilen Süleyman H.(37) ile Bayram Arslan isminde sahte kimlik taşıyan ve daha sonra gerçek adının Arif Otlu (42) olduğu öğrenilen kişi bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Sabaha karşı barı kapatan şahıslar saat 05.00 sıralarında Foça Mahallesi Çalış plajı Cahit Beğenç Bulvarında konakladıkları otele gitmek için Fatih A’nın kullandığı 48 PA 958 plakalı araçla yola çıktı. Otelin önüne yaklaştıklarında Süleyman H. ile Arif Otlu yeniden tartışmaya başladı. Ön tarafta oturan Özge K. isimli bayanın arkaya geçmesinin ardından Arif Otlu, yumruk atınca Süleyman H. ruhsatsız tabancasını çekerek ateş etti.

Ağır yaralanan Arif Otlu, Fethiye Devlet Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otlu'nun cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayda hayatını kaybeden ve çalıştığı barda herkesin Bayram Arslan olarak tanıdığı kişinin gerçek kimliği saatler sonra tespit edildi. Bayram Arslan adına düzenlenmiş sahte kimlik taşıyan ve 9 suçtan yakalaması bulunan kişinin asıl adının Arif Otlu olduğu tespit edildi.

Yakınları cinayetin ardından morga gelerek Arif Otlu'yu teşhis etti.

Cinayet zanlısı Süleyman H. ise, Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Süleyman H'nin 136 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Adliyeye çıkarılan zanlının ifadesinde “Bana yumruk attı. Bende korkutmak için ateş ettim” dediği öğrenildi.