Filyos Irmağı'nda bulunan cesedin 6 Nisan 2012 de yıkılan Çaycuma Köprüsü'nden ırmağa düşenlerden Durkadın Saraç'a ait olduğu tahmin ediliyor.

Filyos Irmağı Taşocakları mevkiinde çakıl karıştıran iş makinelerinin kovasına takılan cesedin kimliği belirleniyor. Cesedin üzerindeki kıyafetlerden bayan olduğu tahmin edilirken, bulunan cesedin yaklaşık 1 yıllık olduğu belirtiliyor. Cesedin kimliği ile ilgili bilgi veren Filyos Belediye Başkanı Adil Düzlü, "Kimliğinin net olarak belirlenmesi mümkün değil. Kıyafetler ve cesedin muhteviyatına bakıldığında bayan olduğu ve en az bir yıl önce vefat ettiğini tahmin ediyoruz. Bu yakınlarda bilinen bayan kayıp ya da intihar vakası yok. Tabi bilmediğimiz vakalar olabilir, şu an için kesin bir şeyin söylenmesi mümkün değil" dedi.

Cesedin ailesinin teşhisi için Çaycuma Devlet Hastanesi morguna götürüldüğünü belirten Düzlü, şöyle konuştu: "Cesedin kıyafetlerinden teşhisi pek mümkün görülmüyor. Teşhis edilse de kesin teşhis olmayacağını düşünüyorum. Cesedin adli tıpa gönderilmesinin ardından kesin teşhisin mümkün olacağını tahmin ediyorum."