Sultangazi’de, freni patlayan bir kamyonetin çarptığı otomobil yolda yürüyen bir anne ile oğlunun üzerine uçtu. Dehşet dolu anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Sultangazi Yunus Emre Mahallesi Adem Yavuz Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir anne ve oğlu cadde üzerinde yürüdüğü sırada park halindeyken harekete geçen 34 GVJ 01 plakalı bir kamyonet önünde bulunan park halindeki 34 CVS 61 plakalı otomobile çarptı. Kamyonetin çarptığı otomobil ise bir anda bulunduğu yerden fırlayarak kaldırımda bulunan anne ile oğluna çarptı. Anne ile oğlu çarpmanın etkisi ile yaklaşık 3 metre ileride bulunan çukura düşerken, otomobilde anne oğlun peşinden giderek, üzerlerine uçtu.

Bunun üzerine otomobilin altında kalarak sıkışan talihsiz anne-oğulun imdadına vatandaşlar yetişti. Otomobilin altında yaşam savaşı veren anne ile oğlunu kurtarmak için seferber olan vatandaşlar, anne ile oğlunu freni patlayan kamyonete bağlanan halat yardımı ile sıkıştıkları otomobilin altından çıkardı. Kısa süre sonra olay yerine 112 ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri yaralı anne oğula ilk müdahaleyi burada yaptı. Annenin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.